Ikhlas dini

Posted: Mac 1, 2010 in Isu

Bila tengok-tengok balik filem 3 abdul ni. Memang terasa dengan political wind sekarang nih. Semua pihak mengaku dan berjanji pelbagai. Kemudian tikam belakang. Orang yang paling rapat pun dah tak boleh dipercayai. But we’ve to make it sharp to live.. Kepekaan menjadikan kita ini seseorang yang sentiasa bersedia dari menjadi makanan jerung besar atau kecil. bukan senang nak lepas diri. You’ve to strive for yourselves. Tah kenapa 2,3 hari ni ramai sangat jerung sekeliling…bukan nak kena kan aku je but my family too. Tah semua perasan atau tak. I can see it.. anyway  enjoy this video! Adios Amigos..

Ikhlas!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s